22-3-2014 Teamwedstrijd

Helomavaart 22maart

Winst voor team BKM 1 tijdens teamwedstrijd aan de Helomavaart  
Deze teamwedstrijd is georganiseerd door H.s.v. De Snoek uit Wolvega. Voor deze wedstrijd zijn er 8 teams uitgenodigd welke bestaan uit 4 personen, wat deze club hoog in het vaandel heeft is lowbudget vissen dit houd in dat alles betaalbaar moet blijven, hier is het bijvoorbeeld 25 euro voor 4 personen dit is inclusief snert. 
Dit alles vond plaats op een winderige maar wel droge dag in maart aan de Helomavaart waar op de steigers 4 vakken van 8 plaatsen waren uitgezet, doordat dit systeem gehanteerd word is er voor elk team of een eind of beginplaats in het vak. De vangsten waren redelijk tot goed op deze voorjaarsdag, alle vissers van de aanwezige 8 teams wisten vis te vangen, waardoor de spanning er was van wie gaat deze wedstrijd winnen. 
Nadat we terug waren bij de sporthal stond er voor elke visser een lekker kopje snert met roggebrood en spek klaar. De heren Geert v/d Meer - Roel v/d Molen - Lieuwe Pander en Egbert v/d Kamp van het team BKM 1 behaalden uiteindelijk de winst vandaag.

Uitslag teamwedstrijd van 22 maart.
1e * BKM 1 * 9 punten
2e * team Land * 11 punten ( meer totaal gewicht dan nr. 3 )
3e * team Arnold * 11 punten
4e * De Snoek senioren * 17,5 punt 
5e * team Evezet - v/d Meer * 18,5 punt 
6e * Oldemarkt * 22 punten
7e * De Snoek jeugdteam * 26 punten
8e * Makreel * 29 punten 

Individueel hoogste gewicht: H.Land met 9620 gram

Ik wil nog wel H.s.v. de Snoek uit Wolvega bedanken voor de uitnodiging en de perfecte organisatie.