28-4-2018 Leeuwarden

Gescheiden koppel viswedstrijd 28-4-2018

Gisteren was de gescheiden koppel wedstrijd van H.s.v. Leeuwarden, vroeg in de ochtend inschrijven in het buurtgebouw bij de Wite Mar, heel erg mooi iedereen was op tijd.

Na een woordje van de wedstrijdleider Hans Vijgeboom kon een ieder naar zijn visplaats gaan, voor de vrije hengel was dit het Prinses Margriet kanaal bij Leppedijk, de vaste stok moest het doen bij Aldlân aan het van Harinxma kanaal.

De vangsten waren redelijk goed, er was genoeg te vangen alleen waren ze klein van stuk.
De goed gevulde Jumbo tassen met boodschappen konden voor de eerste 7 koppels mee naar huis genomen worden.

Bij deze wil ik de organisatie bedanken, het was goed geregeld.

Groetjes Gooitzen